ترشي انار و لبو
نوشته شده توسط : پرهام بيات

این یه ترشی٬با مزه متفاوته که من واسه اولین بار درسش کردم. خودم خوشم اومد. همین طوری خالی می شه خوردش. نه حتما" همراه غذا.

 

مواد لازم:

لبو  (چغندر قرمز پخته شده با کمی شکر)  ۳۰۰ گزم

دونه ی انار   ۳۰۰ گرم

آب انار    ۱.۵ لیوان

سرکه سفید   نیم لیوان

پور گلپر  ۱ قاشق غذا خوری

نمک  ۱ قاشق غذا خوری

پودر فلفل سیاه  کمی(نصف قاشق چایخوری)

سیاه دونه   ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه:

 - لبو رو همونطوری که تو دستور آماده کردن بورانی لبو گفتم آماده می کنیم و به شکل دلخواه خوردشون می کنیم یا قالب می زنیم. انارها هم که دونه کردیم با یک قاشق نمک هم می زنیم می ذاریم یه جای گرم مثلا" کنار رادیاتور تا کمی آب بندازه(۳ ساعت مثلا").

- حالا همه مواد رو با هم مخلوط می کنیم و می ریزیم تو شیشه و می ذاریم تو یخچال. یه هفته بعد آماده اس ترشی مون. اگه می خواهید ترشتر باشه سرکه رو بیشتر ٬ آب انار رو کمتر کنید.




:: موضوعات مرتبط: انواع ترشي , ,
:: بازدید از این مطلب : 1770
|
امتیاز مطلب : 92
|
تعداد امتیازدهندگان : 23
|
مجموع امتیاز : 23
تاریخ انتشار : 28 تير 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید

/commenting/avatars/avatar10.jpg
سروناز در تاریخ : 1389/8/19/3 - - گفته است :
متشکرمپاسخ: خواهش مي كنم نظر لطفتونه


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: